Logo

Ontwerp zelf een menukaart voor je jongste klanten.

Communiceren met de jongste klanten is voor ondernemers niet altijd even vanzelfsprekend. Om hen hierbij te helpen ontwikkelde Horeca Vlaanderen een online tool.


Op deze website kunnen uitbaters snel zelf een kindermenu ontwerpen door gebruik te maken van duidelijke pictogrammen van de aangeboden drankjes en gerechten. Wie wil kan het ontwerp aanpassen aan de huisstijl van de zaak door een logo of afbeeldingen toe te voegen. Het eindresultaat wordt afgedrukt in de vorm van een onderlegger, zodat kinderen gemakkelijk kunnen aanwijzen wat ze willen eten of drinken.

“Het is voor kinderen vaak niet gemakkelijk om een gerecht te kiezen van de gewone menukaart. Door de drankjes en gerechten op een speelse manier visueel herkenbaar te maken wordt een keuze maken eenvoudiger en bovendien ook veel leuker”, zegt Danny Van Assche, afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen.

Zit je met een vraag over deze campagne? Wil jij je best practice met ons delen, of heb je tips voor ons? Laat het ons weten!

Contact